Isaran stanga
Isaran dreapta
În categoria:
Urmariti-ne
Curs valutar
  • EuroEUR: 4.5989
  • USDUSD: 3.8275
Parteneri

Metropola 140x100

News Bv

Rock FM

Kiss FM

Magic FM

Stiri si evenimente

Primul Electric HUB din oraș, amplasat în Piața Sfântul IoanDe acum brașovenii își vor putea încărca telefoanele sau laptopurile de la primul Electric Hub multifuncțional, din oraș, amplasat în Piața Sfântul Ioan.

 

Brașovul trece la iluminatul cu LEDȚinând cont că din 2021 nu se va mai produce echipament de schimb pentru becurile clasice cu sodiu, care luminează în prezent străzile Brașovului, începând din acest an, Primăria a demarat un program de înlocuire a vechilor lampadare cu sisteme cu tehnologie LED.

 

Chiriile au crescut la apartamentele de 2 și 3 camere, dar sunt în scădere la garsoniere


În Brașov, chiria medie cerută pentru o garsonieră a scăzut ușor față de anul precedent, respectiv de la 187 la 183 de euro pe lună, însă este mai mare decât valoarea consemnată în 2012, adică 172 de euro pe lună.

 

Tranzacția imobililară a anului la Brașov: Immochan a cumpărat 40.000 mp de birouri în Coresei Business Park

Immochan România achiziționează ansamblul Coresi Business Park, integrând în proiectul Cartier Coresi componenta de birouri și completând mixul funcțional și caracterul de catalizator urban al proiectului din Brașov.

 

Un nou drum forestier, de 11 kilometri, între Răcădău și Șchei

Primăria Brașov are în vedere construirea unui alt drum forestier, care să lege cartierul Șchei de Răcădău.În acest sens, municipalitatea a depus o cerere de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).Proiectul, care este estimat la 1,8 milioane de euro, se află în faza incipientă, după cum spune administratorul public al municipiului Brașov, Miklos Gantz.