Isaran stanga
Isaran dreapta
În categoria:
Urmariti-ne
Curs valutar
  • EuroEUR: 4.6528
  • USDUSD: 4.0873
Parteneri

Metropola 140x100

BKHOSTING Gazduire Web SSD

News Bv

Rock FM

Kiss FM

Magic FM

Stiri si evenimente

Infracțiunile pe înțelesul tinerilor

Tinerii nu acordă întotdeauna atenția cuvenită unor reguli elementare de comportament și ajung cu prea multă ușurință în postura de autori sau victime ale infracțiunilor și reprezintă  categorii de persoane cu un risc victimal crescut din cauza constituției lor fizice, capacității reduse de anticipare a pericolului precum și a naivității. Tocmai de aceea, părinții, profesorii și nu în ultimul rând polițiștii trebuie să-i învețe pe aceștia cum să evite anumite situații care îi pot transforma în victime și ce anume trebuie să facă dacă totuși se întâmplă astfel de lucruri.

 

Brașovul, pe harta investitorilor străini de pe piața imobiliară

Analiștii imobiliari apreciază, în context, că piața imobiliară locală va continua să genereze lichiditate, permițând dezvoltatorilor să se capitalizeze pentru demararea unor proiecte noi.

 

Sistemul RO-ALERT a fost folosit marți 04.12.2018, pentru a-i avertiza pe locuitorii din Brașov că un urs umblă pe străzile din cartierul Tractorul.

"Mesajul transmis de autorități a fost "Atenție, urs observat liber în zona strada Turnului. Evitați zona!" prezența unui urs liber pe străzile din zona Gării", potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență. Presa locală scrie că ursul a fost văzut inițial în zona Coresi, iar în imagini postate pe Facebook ursul poate fi văzut alergând printre mașini.

 

Mall-ul AFI Brașov, programat să fie finalizat în 2020

Grupul israelian AFI Europe România a anunțat că va începe construcția celei de-a doua clădiri din complexul de birouri AFI Tech Park și construcția unui Retail Park în Arad și va încheia prima etapă a construcției AFI City anul următor, urmând ca în 2020 să fie deschis AFI Brașov, care cuprinde un mall și două clădiri de birouri.

 

Modificare la traseul liniei 50 care merge în Șchei

Comisia de circulație întrunită în această dimineață a avizat propunerea primarului Brașovului, George Scripcaru, de a modifica traseul liniei 50 care merge în Șchei.