Isaran stanga
Isaran dreapta
În categoria:
Urmariti-ne
Curs valutar
  • EuroEUR: 4.6483
  • USDUSD: 4.0737
Parteneri

Metropola 140x100

News Bv

Rock FM

Kiss FM

Magic FM

Stiri si evenimente

Care sunt termenele de execuție la Aeroportul de la Ghimbav, la această oră

În urma definitivării procedurilor de achiziție publică, Consiliul Județean Brașov a încheiat cu SC PORR Construct SRL contractul având ca obiect execuția și finalizarea lucrărilor aferente investiției generale Aeroport Internațional Brașov – Ghimbav, cu următoarele obiective: execuție cale de rulare Alfa, execuție platformă de îmbarcare – debarcare și extinderea rețelelor de canalizare și drenaj aferente pistei de decolare aterizare.

 

Ce artere se repară și de ce nu se pot asfalta mai multe străzi în cartierul Tractorul?

Dezvoltarea imobiliară în cartierul Tractorul a determinat, pe bună dreptate, și o serie de nemulțumiri pentru locuitorii din zonă.


 

Pregătiri pentru Cerbul de Aur 2018Președintele-director general al TVR, Doina Gradea, și managerul proiectului „Cerbul de Aur 2018“, Cristian Zgabercea, au avut astăzi o primă întâlnire la Brașov, cu primarul George Scripcaru și cei doi viceprimari, Costel Mihai și Laszlo Barabas, pentru a discuta despre organizarea Festivalului Internațional „Cerbul de Aur“.

 

Dezvoltatorii imobiliari obligați să amenajeze câte două locuri de parcare pentru fiecare locuință
Dezvoltatorii imobiliari care vor demara noi proiecte la Brașov vor fi obligați să amenajeze câte două locuri de parcare pentru fiecare locuință pe care o construiesc.
Decizia a fost luată miercuri, de consilierii locali brașoveni, care au aprobat o hotărâre prin care îi obligă pe dezvoltatorii imobiliari să creeze minimum două locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă construită.

 

Signature Real Estate a intrat în insolvențăTribunalul Brașov a decis, ieri, intrarea în insolvență a dezvoltatorului imobiliar Signature Real Estate și a numit CI Ilie Claudiu Ioan în calitate de administrator judiciar.Termenul pentru depunerea cererilor de creanță a fost fixat pentru 24 aprilie, urmând ca până 10 mai să fie verificate cererile de creanță. Termenul pentru depunerea tabelului definitive al creditorilor a fost fixat pentru 4 iunie. Prima ședință a Adunării Creditorilor va avea loc pe 15 iunie, potri vit deciziei Tribunalului Brașov.