Isaran stanga
Isaran dreapta
În categoria:
Urmariti-ne
Curs valutar
  • EuroEUR: 4.5617
  • USDUSD: 3.9136
Parteneri

Metropola 140x100

News Bv

Rock FM

Kiss FM

Magic FM

Stiri si evenimente

Un nou drum forestier, de 11 kilometri, între Răcădău și Șchei

Primăria Brașov are în vedere construirea unui alt drum forestier, care să lege cartierul Șchei de Răcădău.În acest sens, municipalitatea a depus o cerere de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).Proiectul, care este estimat la 1,8 milioane de euro, se află în faza incipientă, după cum spune administratorul public al municipiului Brașov, Miklos Gantz.

 

Apartamentele vândute „la pachet“ cu locurile de parcare, fără blocuri în zonele de case și străzi înainte de ridicarea imobilelor sunt propunerile noului Regulament de Urbanism de la Brașov

Dezvoltatorii imobiliari ar putea fi nevoiți să construiască mai întâi rețele de utilități și șosele înainte să se apuce de un proiect imobiliar. Este una dintre propunerile Comisiei de Urbanism din cadrul Primăriei Brașov, care ar modifica Regulamentul General de Urbanism, decis prin Hotărâre de Guvern.

 

Specialiștii în urbanism vor încerca să stabilească azi ce se întâmplă cu controversatul proiect American Dream, după ce expiră PUZ-ul

În ședința de astăzi a Comisiei de Arhitectură și Urbanism din cadrul Primăriei Brașov (din care fac parte atât reprezentanți ai direcțiilor de specialitate din Primărie, cât și o serie de arhitecți) ar urma să se discute pe tema unuia dintre Planurile Urbanistice Zonale care a aprins opinia publică din Brașov, în ultimele săptămâni.

 

Un bucureștean vrea să construiască ilegal 1.750 de apartamente în Șcheii Brașovului

Compania American Dream SRL Brașov vrea să construiască în Brașov șase ansambluri rezidențiale sub brandul „American Dream”, patru dintre acestea fiind amplasate în Șchei, în timp ce restul de două, care cuprind doar 235 de apartamente, se află în zona Tractorul.

 

Un dezvoltator brașovean a construit parterul unei clădiri în doar opt oreDezvoltatorul complexului rezidențial Signature Brașov a montat parterul 
clădirii Manhattan în mai puțin de o zi. În opt ore au fost montate 13 apartamente, anunță compania într-un comunicat de presă.