În categoria:
Urmariti-ne
Curs valutar
  • EuroEUR: 4.6695
  • USDUSD: 4.0518
Parteneri

Metropola 140x100

News Bv

Rock FM

Kiss FM

Magic FM

Stiri si evenimente

Ce artere se repară și de ce nu se pot asfalta mai multe străzi în cartierul Tractorul?

Dezvoltarea imobiliară în cartierul Tractorul a determinat, pe bună dreptate, și o serie de nemulțumiri pentru locuitorii din zonă.


 

Pregătiri pentru Cerbul de Aur 2018Președintele-director general al TVR, Doina Gradea, și managerul proiectului „Cerbul de Aur 2018“, Cristian Zgabercea, au avut astăzi o primă întâlnire la Brașov, cu primarul George Scripcaru și cei doi viceprimari, Costel Mihai și Laszlo Barabas, pentru a discuta despre organizarea Festivalului Internațional „Cerbul de Aur“.

 

Dezvoltatorii imobiliari obligați să amenajeze câte două locuri de parcare pentru fiecare locuință
Dezvoltatorii imobiliari care vor demara noi proiecte la Brașov vor fi obligați să amenajeze câte două locuri de parcare pentru fiecare locuință pe care o construiesc.
Decizia a fost luată miercuri, de consilierii locali brașoveni, care au aprobat o hotărâre prin care îi obligă pe dezvoltatorii imobiliari să creeze minimum două locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă construită.

 

Signature Real Estate a intrat în insolvențăTribunalul Brașov a decis, ieri, intrarea în insolvență a dezvoltatorului imobiliar Signature Real Estate și a numit CI Ilie Claudiu Ioan în calitate de administrator judiciar.Termenul pentru depunerea cererilor de creanță a fost fixat pentru 24 aprilie, urmând ca până 10 mai să fie verificate cererile de creanță. Termenul pentru depunerea tabelului definitive al creditorilor a fost fixat pentru 4 iunie. Prima ședință a Adunării Creditorilor va avea loc pe 15 iunie, potri vit deciziei Tribunalului Brașov.

 

Din luna aprilie, acces gratuit la toate muzeele din Brașov, atât pentru turiști, cât și pentru brașoveniPreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a declarat că în următoarea ședință a forului deliberativ județean va propune un proiect de hotărâre prin care accesul la muzeele din subordine să fie gratuit pe tot parcursul acestui an. „În anul Centenarului României Mari este important ca toți să aibă acces la colecțiile muzeale brașovene. În calitatea sa de autoritate tutelară, Consiliul Județean Brașov asigură finanțarea activității muzeelor brașovene. În anul Centenarului României Mari propun să facem un pas în față și să asigurăm gratuitatea intrării pentru toți cei care doresc să viziteze muzeele Brașovului. În ultimii ani, diverse studii arată că la nivel mondial interesul pentru cultură, respectiv pentru muzee, a crescut pentru că societatea contemporană revalorizează și revalorifică tradițiile culturale, acordând o importanță tot mai mare patrimoniului prezentat în muzee. Această tendință pare să fie mai puțin evidentă în România. Practic, așa cum o arată statisticile mai bine de jumătate din populație nu a vizitat niciodată un muzeu. Acest lucru dovedește că vizitarea muzeelor nu este conștientizată de populație ca o activitate normală, naturală și obligatorie pentru formarea sa”, a explicat Adrian Veștea.