Isaran stanga
Isaran dreapta
În categoria:
Urmariti-ne
Curs valutar
  • EuroEUR: 4.7199
  • USDUSD: 4.1541
Parteneri

Metropola 140x100

BKHOSTING Gazduire Web SSD

News Bv

Rock FM

Kiss FM

Magic FM

Stiri si evenimente

Investitorii în imobiliare au autorizat în primele patru luni din 2019 construirea a peste 3.200 de locuințe în județul Brașov.

Autoritățile locale au eliberat, în primele patru luni, 389 de autorizații de construcție pentru un număr de 3.217 locuințe, arată un studiu al Direcției Județene de Statistică Brașov. Numărul autorizațiilor de construcție este în creștere față de perioada similară a anului trecut cu aproape 60%, iar numărul locuințelor este mai mult decât dublu.

 

Cel mai important proiect de fluidizarea traficului rutier din Brașov, din ultimii cinci ani.

Primăria Brașov a anunțat declanașarea procedurilor pentru realizarea unui proiect foarte important, cu impac major în ceea ce privește fluidizarea circulației în centrul Brașovului.

 

Schimbare pe piața imobiliară din Brașov. Prețurile apartamentelor vechi au crescut

Deși în luna martie prețurile apartamentelor s-au majorat ușor, la nivel național, în luna aprilie vânzările pe piața imobiliară au scăzut cu aproape 1 procent, potrivit Indicelui Imobiliare.ro.

 

Brașovul pe creștere! Numărul autorizațiilor de construire eliberate a crescut cu peste 90%, într-un an.

Numărul autorizațiilor de construire eliberate în județul Brașov, în primele două luni ale anului 2019, pentru clădiri rezidențiale a crescut cu 92,0% față de aceeași perioadă a anului trecut, arată datele Direcției de Statistică Brașov.

 

S-a decis varianta tehnică pentru pasajul de la Gara CFR Brașov

Dintre cele trei scenarii tehnice pregătite de proiectant, în urma discuțiilor cu specialiștii Primăriei a fost aleasă o variantă combinată, aprobată și de Comisia de circulație a municipiului.

„Varianta discutată cu specialiștii și aprobată în Comisia Circulație a municipiului Brașov este o combinație între scenariul 2 și 3. Traseul pasajului va ocoli stația electrică de pe fosta platformă Tractorul, iar accesul la pasaj dinspre Bulevardul Gării se va face pe 2 bretele. În acest context, cele trei benzi ale Bulevardului Gării, de pe sensul de mers spre Gară, vor fi trecute în subteran. Cel târziu în 15 martie proiectantul va prezenta studiul de fezabilitate pentru această variantă”, a declarat primarul George Scripcaru.