Isaran stanga
Isaran dreapta
În categoria:
Urmariti-ne
Curs valutar
  • EuroEUR: 4.7581
  • USDUSD: 4.2268
Parteneri

Metropola 140x100

BKHOSTING Gazduire Web SSD

News Bv

Rock FM

Kiss FM

Magic FM

Stiri si evenimente

Brașovul pe creștere! Numărul autorizațiilor de construire eliberate a crescut cu peste 90%, într-un an.

Numărul autorizațiilor de construire eliberate în județul Brașov, în primele două luni ale anului 2019, pentru clădiri rezidențiale a crescut cu 92,0% față de aceeași perioadă a anului trecut, arată datele Direcției de Statistică Brașov.

 

S-a decis varianta tehnică pentru pasajul de la Gara CFR Brașov

Dintre cele trei scenarii tehnice pregătite de proiectant, în urma discuțiilor cu specialiștii Primăriei a fost aleasă o variantă combinată, aprobată și de Comisia de circulație a municipiului.

„Varianta discutată cu specialiștii și aprobată în Comisia Circulație a municipiului Brașov este o combinație între scenariul 2 și 3. Traseul pasajului va ocoli stația electrică de pe fosta platformă Tractorul, iar accesul la pasaj dinspre Bulevardul Gării se va face pe 2 bretele. În acest context, cele trei benzi ale Bulevardului Gării, de pe sensul de mers spre Gară, vor fi trecute în subteran. Cel târziu în 15 martie proiectantul va prezenta studiul de fezabilitate pentru această variantă”, a declarat primarul George Scripcaru.

 

Primăria Brașov a retras autorizația de funcționare a Hotelului Piatra Mare

O noua lovitură pentru familia afaceristului Ioan Neculaie, care se ocupă de Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov. După ce grupul Oligopol a obținut o sentință definitivă, care atestă că sala NATO a fost construită ilegal pe un teren care nu îi aparține lui Neculaie.

 

Infracțiunile pe înțelesul tinerilor

Tinerii nu acordă întotdeauna atenția cuvenită unor reguli elementare de comportament și ajung cu prea multă ușurință în postura de autori sau victime ale infracțiunilor și reprezintă  categorii de persoane cu un risc victimal crescut din cauza constituției lor fizice, capacității reduse de anticipare a pericolului precum și a naivității. Tocmai de aceea, părinții, profesorii și nu în ultimul rând polițiștii trebuie să-i învețe pe aceștia cum să evite anumite situații care îi pot transforma în victime și ce anume trebuie să facă dacă totuși se întâmplă astfel de lucruri.

 

Brașovul, pe harta investitorilor străini de pe piața imobiliară

Analiștii imobiliari apreciază, în context, că piața imobiliară locală va continua să genereze lichiditate, permițând dezvoltatorilor să se capitalizeze pentru demararea unor proiecte noi.